fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Archief

Initiatief nieuw katholiek onderwijs Amsterdam zoekt publieksstemmen

KN Redactie 19 augustus 2015
image

De winnaars van die wedstrijd zullen uiteindelijk met steun van de gemeente hun plan voor een nieuwe school kunnen realiseren. Er kan op het initiatief (#105) gestemd worden via de website van Onze Nieuwe Scholen. Er kan tot en met komende zondag worden gestemd.

‘Verwachte leerlingengroei in Amsterdam’

Het plan voor nieuw, echt katholiek onderwijs is een van de ruim honderd initiatieven die meedoen aan de wedstrijd ‘Onze Nieuwe School’. Die wedstrijd “is een zoektocht van de Gemeente Amsterdam en Kennisland naar schoolmakers die de verwachte leerlingengroei in Amsterdam kunnen opvangen”, meldt de website.

Initiatieven voor nieuw katholiek onderwijs

De Stichting Rooms Katholiek Basisonderwijs John-Henry Newman is een lekeninitiatief dat streeft naar hernieuwd katholiek onderwijs. Er zijn momenteel initiatieven voor nieuw katholiek onderwijs in Tilburg, Den Haag, Den Bosch, Eindhoven en Amsterdam.

Het Amsterdamse plan werd ingediend door de voorzitster van de stichting. Zij zette de plannen van de stichting eerder in Katholiek Nieuwsblad uiteen.

Er kan hier op het initiatief worden gestemd.


Fatal error: Uncaught Exception: String could not be parsed as XML in /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-content/plugins/breeze/inc/cache/execute-cache.php:305 Stack trace: #0 /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-content/plugins/breeze/inc/cache/execute-cache.php(305): SimpleXMLElement->__construct() #1 [internal function]: Breeze_Cache_Init\breeze_cache() #2 /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-includes/functions.php(5309): ob_end_flush() #3 /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(308): wp_ob_end_flush_all() #4 /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters() #5 /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action() #6 /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-includes/load.php(1144): do_action() #7 [internal function]: shutdown_action_hook() #8 {main} thrown in /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-content/plugins/breeze/inc/cache/execute-cache.php on line 305