fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Archief

Mgr. Liesen wijdt Jochem van Velthoven tot diaken

KN Redactie 10 mei 2015
image

Onder zeer grote belangstelling is hij vanmiddag door mgr. Jan Liesen, bisschop van Breda, tot transeunt diaken gewijd in de stampvolle kapel van priester- en diakenopleiding Bovendonk. Een belangrijke tussenstap voor de registeraccountant uit Dorst op de weg naar het priesterschap. Na afloop van de wijding was er een drukbezochte receptie op de zonovergoten binnenplaats van Bovendonk.

Handen en voeten
Jochem van Velthoven, die in 2009 met de opleiding begon, loopt op dit moment nog stage bij de Sint Norbertusparochie in Roosendaal, waar hij onder meer een tiener- en een jongerengroep heeft opgericht. “Het is belangrijk dat de blijde boodschap van Jezus handen en voeten krijgt in deze tijd, vanuit de ontmoeting in woord en sacrament in de eucharistieviering”, aldus Van Velthoven deze week in de laatste editie van Katholiek Nieuwsblad.


Warning: Use of undefined constant PRODUCTION - assumed 'PRODUCTION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-content/themes/kn/functions/default.php on line 21