fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Archief

Zes nieuwe priesters en een nieuwe diaken voor Nederlandse kerkprovincie

KN Redactie 27 mei 2015
image

Bisdom Den Bosch
In de Bossche Sint-Janskathedraal zal mgr. Hurkmans, bisschop van Den Bosch, de transeunt diakens Herman Schaepman (1967), Piet de Jong (73) en Willem Renders (35) tot priester wijden. De wijdingsplechtigheid zal om 10.30 uur beginnen.

Bisdom Haarlem-Amsterdam
In de Haarlemse Sint-Bavokathedraal zal mgr. Punt, bisschop van Haarlem-Amsterdam, de transeunt diakens Andrea Geria (29) en Marco Cavagnaro (36) tot priester wijden. Ook deze wijdingsplechtigheid zal om om 10.30 uur beginnen.

Bisdom Rotterdam
De bisschop van Rotterdam, Mgr. Van den Hende, zal in de HH. Laurentius en Elisabeth kathedraal de transeunt diaken Bertran van Paassen tot priester wijden en Frank Steijger tot permanent diaken. De wijdingsplechtigheid zal om 11.00 uur beginnen. Voorafgaand aan de Eucharistieviering is er tussen 10.00 en 10.45 uur biechtgelegenheid in de Mariakapel achterin de kathedraal.

Gebed
De bisschoppen vragen de gelovigen te bidden voor de wijdelingen in deze tijd van voorbereiding op hun wijding en priesterschap.


Warning: Use of undefined constant PRODUCTION - assumed 'PRODUCTION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/229029.cloudwaysapps.com/bjfkbkqnbn/public_html/wp-content/themes/kn/functions/default.php on line 21