Geef om katholieke journalistiek

doneer

KN in de kerk

Mede door de coronacrisis hebben veel parochies aan inkomstenderving geleden. Katholiek Nieuwsblad heeft daar het afgelopen jaar meermaals over bericht.

Maar wij willen de kerkelijke situatie niet alleen beschrijven, we willen er ook iets positiefs aan bijdragen!

Nieuw aanbod

Daarom willen we uw aandacht vragen voor ons nieuwe aanbod aan parochies, om extra inkomsten te genereren met de losse verkoop van Katholiek Nieuwsblad ter plaatse.

Anton de Wit

‘Ik vind zelf de kleine verhalen, de menselijke verhalen, de mooiste verhalen.’

We zien dit op de eerste plaats als een teken van verbondenheid in een gedeelde missie. Daarbij is het een eenvoudige, positieve manier om elkaar te steunen in deze zo uitdagende tijden voor heel kerkelijk Nederland.

Kleine investering, weinig risico

De investeringen zijn gering, waardoor er ook geen grote financiële risico’s bestaan. KN zorgt voor een gratis stijlvolle display voor de kranten; de opbrengsten uit de losse verkoop zijn direct en geheel voor de parochie.

Meer weten? Download de brochure (PDF)!

Wat is de meerwaarde van katholieke journalistiek? Dit is onze missie:

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.