<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
image
Paus Franciscus arriveert op het Sint-Pietersplein voor een van zijn audiënties. Zondag verklaart hij op het plein onder anderen Titus Brandsma heilig. Foto: CNS - Vatican Media
In beeld

Alle ogen op het Pietersplein: vijf punten om op te letten rond een heiligverklaring

Peter Doorakkers 14 mei 2022

De heiligverklaring van Titus Brandsma en negen anderen is op tv te volgen. Maar wat gebeurt waar?

De KRO-NCRV zendt de heiligverklaring van Titus Brandsma live vanuit Rome uit. De uitzending begint om 09.30 uur op NPO2, de Mis met heiligverklaring om 10.00 uur.

Zoals gebruikelijk wordt die op het Sint-Pietersplein gehouden. Daar is van alles te zien, maar rond de heiligverklaring zijn er enkele punten om speciaal op te letten:

Alles over Titus

Nieuws en achtergronden over Titus Brandsma:

kn.nl/titus

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.