Geef om katholieke journalistiek

doneer

Jubileumactie: Maak kennis met KN Online

Op 4 oktober bestaat Katholiek Nieuwsblad 40 jaar. Bij dat bijzondere jubileum kijken we niet alleen terug naar de jaren die achter ons liggen, maar ook vooruit naar de jaren voor ons. En presenteren dan de transitie die we doormaken met onze website KN.nl, om ook daar katholieke kwaliteitsjournalistiek te kunnen blijven bieden.

Trouwe lezers van onze krant willen wij graag kennis laten maken met alles wat KN Online te bieden heeft. Daarom bieden wij bestaande abonnees van onze weekedities – bij wijze van jubileumactie – 3 maanden gratis onbeperkte toegang aan tot KN.nl.

Daarna betaalt u slechts € 1,40 per week*
voor onbeperkt toegang tot KN.nl

* € 5,99 per maand, maandelijks opzegbaar

Let op: deze actie loopt tot en met 31 december 2023; gebruik de actiecode voor die datum voor 3 maanden onbeperkte toegang tot KN Online.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vanaf 4 oktober kunt u zich via deze pagina abonneren op KN Online.

(voor abonnees van KN weekeditie)

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.