<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

‘Een nieuwe Hitler is opgestaan. Verdrijf zijn collaborateurs’

KN Redactie 26 maart 2016
image
´Als gevolg van dit beleid is Brussel deze week ondergedompeld in chaos.´ (foto: screenshot Jihad Watch)

De collaborerende regeringen van Europa moeten ten val gebracht worden. Een nieuwe Hitler is opgestaan.

En “het is niet Donald Trump”, schrijft de Amerikaanse godsdienstwetenschapper Robert Spencer. “Het is niet ‘extreem-rechts’.” Die nieuwe Hitler lijkt sterk op de oude: “Hij haat Joden. Hij minacht het historisch erfgoed van de Westerse beschaving. Hij is van plan te heersen met een ijzeren vuist en om elke ander macht aan zijn wil te onderwerpen. Hij heeft alleen respect voor kracht en heeft minachting voor zwakheid. “

Knoet

De nieuwe Hitler is niet één mens, “maar miljoenen die geloven in een ideologie die oorlog preekt en onderwerping van vrije mensen onder zijn knoet.” Het gaat erom de jihadisten te ontmaskeren “die binnenrijden onder het vaandel van multiculturalisme en openheid”, aldus de katholieke directeur van Jihad Watch.

Belasterd en gedemoniseerd

In het verleden heeft Europa steeds de dreiging onderkend van wie deze ideologie aanhingen. Het vergoot bloed om het oprukken ervan te keren. “Nu hebben de kinderen en erfgenamen van wie hun leven gaven om te garanderen dat hun kinderen en de kinderen van hun kinderen in vrijheid zouden kunnen leven, de poorten opengegooid en hen binnengehaald die hen tot slaven wilden maken. Zij hebben hen in hun landen in massieve aantallen uitgenodigd, en hebben iedereen belasterd en gedemoniseerd die op de les van de geschiedenis durfde te wijzen en op de inhoud van de ideologie van de binnendringers.”

Dood en verderf

“Als gevolg van dit beleid is Brussel deze week ondergedompeld in chaos en in het verdriet van bloed dat in oorlog vergoten is. Er zal hier nog veel, veel meer van komen”, meent Spencer. “Het is tijd hen weg te vagen”, stelt hij. “Hen allemaal: de multiculturalisten, de culturele relativeerders, de internationalisten, de nivelleerders, de elites die deze week dood en verderf over Brussel hebben gebracht, gisteren over Parijs en morgen over de rest van Europa.”

Jihadistische moordenaars

“Als Europa wil overleven als een thuis van vrije volkeren, heeft het regeringen nodig die onderkennen dat de ‘vluchtelingen’ die hun landen belagen thans een ongezegd aantal jihadistische moordenaars onder zich bergen, die van plan zijn hun mensen te vermoorden en hun samenlevingen te verwoesten, en ook degenen die de moed hebben op te staan en die vluchtelingenstroom te stoppen en te keren.”

Dit is oorlog

“Saoedi Arabië heeft tienduizenden tenten met air conditioning voor pelgrims naar Mekke, en niet één vluchteling. Waarom? Omdat ze in de gaten hebben – terecht – dat er jihad-terroristen onder de vluchtelingen zitten. Kan Saoedi Arabië wel zichzelf beschermen en Europa niet?”, aldus Spencer. “Dit is een oorlog”, concludeert hij. “Een die zal beslissen of Europa (en Amerika ligt niet veel achter) in vrijheid of slavernij zal leven.” (KN/Jihadwatch.org)

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.