<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Frater Goossens van abdij Vaals overleden

KN Redactie 20 maart 2016
image

Frater Joseph Joannes Goossens is zaterdag, hoogfeest van van zijn naamheilige Sint Jozef, op 80-jarige leeftijd overleden.

Hij was voorzien van de laatste sacramenten en stierf in het 58e jaar van zijn professie. Dit laat de abdij Sint Benedictusberg weten.

Portier

Frater Goossens, monnik en diaken van de abdij, was decennialang een bekend gezicht, doordat hij als portier talloze bezoekers van de abdij heeft verwelkomd.

Uitvaart

Op dinsdag 22 maart wordt om 18.30 uur in de abdijkerk de avondwake gehouden. De uitvaart zal op woensdag 23 maart plaats hebben om 10 uur, waarna bijzetting zal volgen op het kerkhof van de abdij.

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.