<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Lokaal

Katholiek Nieuwsblad lanceert KNdigitaal

KN Redactie 30 maart 2016
image
Katholiek Nieuwsblad is nu ook te lezen via onder andere tablet en smartphone.

Katholiek Nieuwsblad lanceert zijn eigen online platform. Hiermee kunt u de krant nu ook digitaal lezen!

Dezelfde krant, maar dan online

Via MyJour was al eerder de mogelijkheid geopend om KN online in te zien. Aangezien MyJour er deze maand mee ophoudt, biedt Katholiek Nieuwsblad een alternatief aan. Hierin wordt de volledige papieren krant in digitale vorm aangeboden, zodat de hele editie te lezen is op tablet of mobiele telefoon.

De papieren editie blijft het uitgangspunt. KNdigitaal is een extra service aan de lezers, die Katholiek Nieuwsblad bovendien ook voor niet-abonnees toegankelijker maakt: zij kunnen online voortaan losse digitale edities van de krant kopen.

Gebruik van KNdigitaal

Om gebruik te maken van KNdigitaal heeft u een account nodig. U dient hiervoor op kndigitaal.nl uw e-mailadres in te vullen, aangevuld met een zelfgekozen wachtwoord. Abonnees kunnen hun abonneenummer koppelen aan hun account waardoor alle edities binnen KNdigitaal gratis toegankelijk worden. KNdigitaal is gevuld met kranten vanaf editie 1 uit 2015.

Bijgesloten in de editie van Katholiek Nieuwsblad 13 vindt u een leaflet waarin uitgelegd wordt hoe u een account aanmaakt. Deze folder kunt u ook digitaal inzien.

Update 06-04-2015: PayPal toegevoegd

Voor niet-abonnees is het mogelijk om losse nummers te kopen. Een losse digitale editie kost €2,25.

Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u behalve met iDeal nu ook betalen met PayPal. Op woensdag 6 april hebben we de betaalmodule van PayPal toegevoegd. Daarmee kan wereldwijd betaald worden. Hierdoor krijgen ook onze Vlaamse lezers toegang tot KNdigitaal.

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.