fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Paus Franciscus trouwt jong doof stel in kapel Casa Santa Marta

KN Redactie 20 juli 2016
image
Paus Franciscus trouwde op 9 juli een jong doof stel in de kapel van Casa Santa Marta. (Sceenshot: Twitter - Guido Marini Fanpage)

Paus Franciscus heeft op 9 juli in de kapel van Casa Santa Marta, zijn woon- en werkverblijf, een jong doof stel getrouwd.

Teodoro Pisciottani en Paulina Szczepanska ontvingen in de kapel van Casa Santa Marta de zeldzame huwelijkszegen van paus Franciscus.

Jongeren Doven Comité Italië

Teodoro en Paulina kennen elkaar van het Jongeren Doven Comité Italië. Ze zijn respectievelijk voorzitter en vicevoorzitster van de afdeling Padua van dit comité.

Bovendien is Paulina een dochter van een van de werknemers van het Vaticaan.

Volgens de Italiaanse nieuwssite Ondanews.it is dit het eerste huwelijk dat de paus heeft gesloten in de kapel van Casa Santa Marta. (KN/CNA)

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.