fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Titus Brandsma

Tijdlijn: Wie was Titus Brandsma?

Luuk van den Einden 9 mei 2022

Van Friese boerenzoon tot Brabantse karmeliet en van hoogleraar tot gevangene in Dachau: het leven van Titus Brandsma is veelbewogen geweest. In deze interactieve tijdlijn zijn de belangrijkste feiten van zijn leven te zien, te lezen en te beluisteren.

Deze tijdlijn is het beste te bekijken op een computer. Via de knop rechts onderin kunt u deze uitvergroten. Zet ook uw geluid aan. Informatievensters verschijnen wanneer u op knoppen en foto’s klikt of er met de muis overheen beweegt.

*: Van een aantal beelden is de oorspronkelijke maker niet meer te achterhalen. Wie meent rechten te kunnen uitoefenen over deze beelden, vragen we om contact op te nemen via redactie@kn.nl.

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.