<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Jong

Welkom op KN Jong!

Redactie KN Jong 11 januari 2019

Het begin van een nieuw jaar is altijd een goed moment om aan nieuwe dingen te beginnen. Daarom start Katholiek Nieuwsblad vandaag, op de elfde dag van 2019, een nieuw concept: KN Jong. KN Jong is een online rubriek speciaal voor katholieke jonge mensen tussen de vijftien en dertig jaar, maar ook voor iedereen die zich jong voelt.

Op KN Jong vind je intrigerende interviews, informatieve achtergrondartikelen en mooie blogs van vaste bloggers en gastschrijvers. Iedere week verschijnen hier nieuwe stukken voor een jong, katholiek publiek. Op de Facebookpagina die binnenkort verschijnt, houden we je op de hoogte van alle nieuwe artikelen op KN Jong.

KN Jong heeft een hoog “voor jongeren, door jongeren”-gehalte, en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe verhalen. Organiseer je een evenement of project voor katholieke jongeren? Heb je een (persoonlijk) verhaal dat je wilt delen? Of zou je graag een keer voor KN Jong willen bloggen? Dat kan! Laat het ons weten op katholieknieuwsblad.jong@hotmail.com.

Veel leesplezier!

Luuk van den Einden en Jessica Cheri, redactie KN Jong

image