<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Deel jouw Stille Omgang-selfie!

KN Redactie 17 maart 2017
image
Archiefbeeld van een eerdere Stille Omgang. De lantaarn markeert de plaats van het Mirakel van Amsterdam uit 1345.

In Amsterdam vindt komende zaterdagavond en -nacht weer de Stille Omgang plaats.

Naar verwachting duizenden katholieken uit heel het land komen bij elkaar in de oude binnenstad om het hostiewonder van 1345 te herdenken, veelal nadat zij een Mis hebben bijgewoondDe bijzondere voettocht door de bruisende hoofdstad trekt steevast veel bekijks en is een stil maar toch sprekend getuigenis.

Help mee, deel je selfie!

De Stille Omgang inspireert jong en oud. Katholiek Nieuwsblad wil laten zien hoe mooi en bezielend de Stille Omgang is. Dat willen we doen in een fotoreportage op onze site en in onze krant op 24 maart.

Wil je ons helpen? Deel dan jouw foto openbaar via Twitter, Instagram of Facebook met als hashtag #StilleOmgang. Dit mag een selfie zijn, maar ook een andere mooie foto. De leukste foto’s zullen wij plaatsen in een fotoreportage in KN 12. Je kan je foto’s ook mailen naar redactie@katholieknieuwsblad.nl.

Ben je ook trots op de Stille Omgang? Laat het blijken en help het te verspreiden!

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.