<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Kardinaal boos op FIFA

KN Redactie 8 mei 2017
image
Lionel Messi in actie. (Foto: AP)

De Peruaanse kardinaal Juan Luis Cipriani is boos op de FIFA wegens het opheffen van de schorsing van de Argentijnse spits Lionel Messi.

De wereldvermaarde spits van FC Barcelona werd na de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Chili in maart voor vier interlands geschorst wegens belediging van een grensrechter. Hoewel de beledigingen op beeld was vastgelegd beweerde Messi die in het “luchtledige” te hebben geventileerd. Afgelopen weekeinde draaide de FIFA de maatregel terug bij gebrek aan bewijs.

Kardinaal Cipriani geldt als een groot fan van het Peruaanse nationale elftal. Dat staat vier punten onder Argentinië en daarmee nog kans maakt op het WK. Op de voorlaatste speeldag staan beide teams tegenover elkaar. Door de vrijspraak kan Messi daar weer gewoon aan meedoen. (KN/KNA)

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.