<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Kardinaal Sarah steunt Mars voor het Leven in Brussel

KN Redactie 16 april 2016
image
(Foto: marchforlife.be)

[MET FILMPJE] Kardinaal Robert Sarah, hoofd van de van de Congregatie voor de Goddelijke Eredienst en de Regeling van de Sacramenten, steunt de Mars voor het Leven in Brussel die morgen plaatsvindt.

Dat laat de Guineese curiekardinaal weten via zijn officiële twitteraccount en facebookpagina.

‘Rechtvaardige en moedige strijd’

“Ik steun de Mars voor het Leven van zondag 17 april in Brussel die het leven van de zwakste verdedigt. Dit is een rechtvaardige en moedige strijd”, schrijft kardinaal Robert Sarah.

‘Eerbied voor het menselijk leven’

De deelnemers aan de Mars voor het Leven in Brussel willen met de mars aandacht vragen voor de beschermwaardigheid van het leven vanaf de conceptie tot aan de natuurlijke dood.

“We zullen er allen verenigd zijn om de eerbied voor het menselijk leven, vanaf de bevruchting tot zijn natuurlijke einde, te verdedigen”, schrijft de organisatie op haar website.

Avondwake

De Mars voor het Leven in Brussel begint zondag 17 april om 15.00 uur op de Kunstberg.

Vanavond om 20.00 uur is er een Avondwake voor het Leven in de Brusselse Sint-Katelijnekerk.

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.