<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Foutparkeerder tijdens Mis mishandeld

KN Redactie 9 december 2016
image
Foto: Allisia Bellitti ccby flickr.com

Uit woede vanwege zijn geblokkeerde auto heeft een man in het Italiaanse Pescara een foutparkeerder tijdens een Eucharistieviering mishandeld.

Een gepensioneerde agent die de Mis bijwoonde en probeerde de aanvaller tegen te houden belandde in het ziekenhuis, evenals een vrouw die hem voor de voeten liep.

Bekende van de politie

De dertiger is een bekende van de politie én van pastoor Don Antonio de Grandis. Hij heeft al een keer de ruiten van de sacristie ingeslagen en kindercatechese kan alleen met gesloten deuren plaatsvinden.

Rijbewijs ingenomen

De ironie wil dat de dader zijn auto moet laten staan omdat zijn rijbewijs eerder in beslag was genomen.
Waar zijn woede tegen de Kerk vandaan komt is volgens de pastoor “een mysterie”. (KN/KNA)

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.