fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Opmerkelijk

Priesteropleiding Heiloo op prime time te zien bij RTL4

Sanne Gerrits 8 juni 2021
image
Frans en Mariska Bauer bezochten de priesteropleiding van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Foto: Grootseminarie St. Willibrord

Het Grootseminarie Sint Willibrord van het bisdom Haarlem-Amsterdam komt morgen op televisie: het krijgt bezoek van Frans en Mariska Bauer.

Het seminarie is woensdagavond op RTL 4 te zien in het programma De Bauers: Bestemming onbekend, meldt het bisdom.

Verbazingwekkende levensstijlen

Het bekende koppel Frans en Mariska Bauer doet in het programma iedere week een plek aan die ze nog niet kennen en waardoor ze verrast worden. De Brabantse volkszanger reisde eerder al met zijn vrouw voor verschillende programma’s af naar de Verenigde Staten, China en Argentinië.

“Na kennis te hebben gemaakt met verschillende culturen op verre reisbestemmingen, hadden wij niet meer het idee verrast te kunnen worden. Niets bleek minder waar! Zelfs dicht bij huis zijn er levensstijlen die ons wisten te verbazen!”, vertellen zij over het programma.

‘Mooi programma’

Wordt dit dan een programma waarbij met de katholieken de draak wordt gestoken? Volgens het bisdom absoluut niet: “Het seminarie is reeds in de gelegenheid geweest om de uitzending te bekijken en vermeldt dat het een mooi programma is geworden.”

De Bauers: Bestemming onbekend is woensdag vanaf 20.30 te zien op RTL4.