fbpx
<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Nieuws

Weer wonder gemeld in Lourdes

KN Redactie 30 september 2016
image
Lourdes (foto: Wikipedia)

Een 28-jarige vrouw uit Sicilië zou tijdens een bedevaart in Lourdes afgelopen dinsdag 27 september op wonderbaarlijke wijze genezen zijn.

Dat bericht de website katholisches.info. De vrouw leed aan een hersentumor en zat al drie jaar in een rolstoel. Ze werd in het waterbekken van Lourdes begeleid door haar moeder.

Zonder beperking

Volgens vele ooggetuigen sprong de jonge vrouw plotseling op uit haar rolstoel en rende zij van vreugde weg in de richting van de grot, waarin de Moeder Gods voor de eerste maal aan de H. Bernadette is verschenen. Na enkele passen struikelde zij over haar eigen benen. Een arts snelde te hulp en stelde een eerste onderzoek in. Priesters kwamen erbij en baden voor de huilende jonge vrouw, die weer opstond en daarna zonder beperking op eigen kracht verder kon.

Getuige

Het bericht van een mogelijke wonderbaarlijke genezing moet terughoudend behandeld worden totdat nader onderzoek de genezing en de duurzaamheid ervan kan bevestigen. Op onderstaande video doet een getuige in het Italiaans verslag van wat ze ervan gezien heeft. (KN/Katholisches.info)