<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
In beeld

Plu’s en poncho’s voor de paus

KN Redactie 25 november 2019

Het Land van de Rijzende Zon was tijdens het pausbezoek afgelopen weekend toch vooral het Land van de Striemende Regens. In overdrachtelijke zin vielen de vurige pleidooien van paus Franciscus voor nucleaire ontwapening zeker niet in het water; maar in letterlijke zin wel. Paraplu’s en poncho’s domineren de foto’s uit Nagasaki.

[BEELDGALERIJ - gebruik de pijltjes om te bladeren] Regen in Nagasaki tijdens het bezoek van paus Franciscus aan het Atoombom Epicentrumpark en de gedenkheuvel voor de Japanse martelaren. (Foto's: CNS Photo/Paul Haring)

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.