<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Wereldjongerendagen

WJD in beeld: de avondwake en de slotmis met de paus

KN Redactie 28 januari 2019
image
WJD-pelgrims in gebed tijdens de wake op zaterdagavond. Foto: Ramon Mangold

Traditiegetrouw werden de Wereldjongerendagen afgesloten met een avondwake op zaterdag en een grote openluchtmis op zondag, beide met de paus.

Uiteraard waren ook de Nederlandse WJD-pelgrims bij de wake en de Mis aanwezig. Eerder, op vrijdag, waren ze bijeen voor een ‘Nederlandse Mis’ en bezochten velen van hen het optreden van de Nederlandse band Trinity.

Een impressie van de wake en de Mis door de lens van fotograaf Ramon Mangold, die de Nederlandse WJD-pelgrims in Panama op de voet volgt:

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.