<

Geef om katholieke journalistiek

doneer
Synode

Kijk hier terug: het tweede Synode Café

KN Redactie 25 oktober 2023

Vanuit Theater de Leeuw in Arnhem vond op woensdagmiddag 25 oktober de tweede editie van het Synode Café plaats. Nadia Kroon en Daan Savert spraken hier met verschillende gasten over de synode die nu plaatsvindt in Rome, en hoe die ook in Nederlandse parochies doorklinkt.

KN-hoofdredacteur Anton de Wit schoof net als in de eerste editie aan om het laatste nieuws over de synode te duiden. Verder waren te gast Ramon Roks, coördinator missionaire parochie in Wijchen; dominicaan Richard Steenvoorde en student Svetlio Bakalski die deelnamen aan synodale gesprekken in de Rotterdamse studentenparochie, en tot slot Janneke van Zelst, die o.a. betrokken is bij het missionaire project Space for Grace.

Het Synode Café maakt deel uit van het project ‘Luisterend op weg‘.

Een traditie van eeuwen tegenover de waan van de dag

In een wereld waarin alles voortdurend verandert en onder druk staat, is katholieke kwaliteitsjournalistiek een uniek en kostbaar goed. Op KN.nl heeft u altijd toegang tot het laatste nieuws uit kerk en samenleving, en vindt u uitgebreide reportages en verhelderende analyses van onze gespecialiseerde redacteuren.

Voor maar € 1,40 per week leest u altijd als eerste al het moois dat KN.nl te bieden heeft, heeft u online onbeperkt toegang tot al onze artikelen én steunt u het voortbestaan van de laatste katholieke krant van Nederland.

Dus geef om katholieke kwaliteitsjournalistiek en word lid van KN Online.